Shop More Submit  Join Login
×



Details

Submitted on
August 11, 2009
Image Size
192 KB
Resolution
1280×800
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
2,398 (1 today)
Favourites
3 (who?)
Comments
8
Downloads
390
×
My Gaia Desktop 09 by melongray My Gaia Desktop 09 by melongray
.Just tried out Some Gaia09 suit on my Desktop.This is how my Current Desktop look,


Windows 7
Wallpaper from imrik
Icons from Gaia09
Rainlander Theme from Gaia09
Add a Comment:
 
:icond2menace:
d2menace Featured By Owner Aug 20, 2009   Digital Artist
welcome to wonderland
Reply
:iconkingcloud7:
kingcloud7 Featured By Owner Aug 11, 2009
windows 7...

best ke?

beta lagi or dah ade yang full?
(sori aku slow dalam bab2 os, haha. masih guna xp lagi)
Reply
:iconmelongray:
melongray Featured By Owner Aug 11, 2009
Windows 7? ok la. much more better than vista!, light and easy.Tp ade gak software yg x compatible lg mcm winamp / gunbound. X silap aku yg full da kluar kot. yg aku pakai ni beta lg. 32-bit
Reply
:iconkingcloud7:
kingcloud7 Featured By Owner Aug 12, 2009
ohh. aku ingat aku nak gak pakai windows 7. pasal kagum dengan interface. tapi aku dengar ram consumption macam vista gak. ^^;

memandangkan aku ni hardcore gamer dan suke main game2 berat, aku stay xp je la dulu.

photoshop cs3 compatible x?
Reply
:iconmelongray:
melongray Featured By Owner Aug 12, 2009
Ram consumption cam vista? aku x rs camtu pon.Photoshop Cs 3 bole je. even skg aku pon aku pakai cs4.btw, xp x support directX 11 kn. :poke:
Reply
:iconkingcloud7:
kingcloud7 Featured By Owner Aug 12, 2009
eh..

32 bit...pakai cs4? cs4 bukan 64 bit?
ye, xp x sapot directx 11, tapi aku masih berdegil tanak upgrade. haha
Reply
:iconmelongray:
melongray Featured By Owner Aug 12, 2009
32 bit . Ok je aku pakai cs4. lagipon laptop x sesuai 64-bit. hahah .
Reply
:iconkingcloud7:
kingcloud7 Featured By Owner Aug 12, 2009
oh. ingat ko gune desktop.

ok, pas kuar full aku try la. nak gak cs4. XD
Reply
Add a Comment: