Shop Mobile More Submit  Join Login
My Gaia Desktop 09 by melongray My Gaia Desktop 09 by melongray
.Just tried out Some Gaia09 suit on my Desktop.This is how my Current Desktop look,


Windows 7
Wallpaper from imrik
Icons from Gaia09
Rainlander Theme from Gaia09
Add a Comment:
 
:icond2menace:
d2menace Featured By Owner Aug 20, 2009   Digital Artist
welcome to wonderland
Reply
:iconkingcloud7:
kingcloud7 Featured By Owner Aug 11, 2009
windows 7...

best ke?

beta lagi or dah ade yang full?
(sori aku slow dalam bab2 os, haha. masih guna xp lagi)
Reply
:iconmelongray:
melongray Featured By Owner Aug 11, 2009
Windows 7? ok la. much more better than vista!, light and easy.Tp ade gak software yg x compatible lg mcm winamp / gunbound. X silap aku yg full da kluar kot. yg aku pakai ni beta lg. 32-bit
Reply
:iconkingcloud7:
kingcloud7 Featured By Owner Aug 12, 2009
ohh. aku ingat aku nak gak pakai windows 7. pasal kagum dengan interface. tapi aku dengar ram consumption macam vista gak. ^^;

memandangkan aku ni hardcore gamer dan suke main game2 berat, aku stay xp je la dulu.

photoshop cs3 compatible x?
Reply
:iconmelongray:
melongray Featured By Owner Aug 12, 2009
Ram consumption cam vista? aku x rs camtu pon.Photoshop Cs 3 bole je. even skg aku pon aku pakai cs4.btw, xp x support directX 11 kn. :poke:
Reply
:iconkingcloud7:
kingcloud7 Featured By Owner Aug 12, 2009
eh..

32 bit...pakai cs4? cs4 bukan 64 bit?
ye, xp x sapot directx 11, tapi aku masih berdegil tanak upgrade. haha
Reply
:iconmelongray:
melongray Featured By Owner Aug 12, 2009
32 bit . Ok je aku pakai cs4. lagipon laptop x sesuai 64-bit. hahah .
Reply
:iconkingcloud7:
kingcloud7 Featured By Owner Aug 12, 2009
oh. ingat ko gune desktop.

ok, pas kuar full aku try la. nak gak cs4. XD
Reply
Add a Comment:
 
×
Download JPG 1280 × 800



Details

Submitted on
August 11, 2009
Image Size
192 KB
Resolution
1280×800
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
2,443
Favourites
3 (who?)
Comments
8
Downloads
390
×